Temauge med tv og radio : Se live-tv fra julen i Den Gamle By

“Vi stiller nu om til Den Gamle By, hvor vores reporter Sigrid Kromann Schiøler står klar. Og Sigrid, hvordan er stemningen?” DSC_0121 Og så havde Sigrid ellers et forsøg på et minut til at indkapsle julestemningen i Den Gamle By i Aarhus og sende den ud til seerne på den anden side af skærmen. Godtnok var vi ikke rigtig live igennem, men det legede vi – og sådan føltes det også lige i de øjeblikke, vi svedte foran kameraet. Inden det havde vi haft en time til at udvælge et sted i Den Gamle By, hvorfra vi skulle ringe til vores radiostation på et helt bestemt klokkeslæt og sende et minuts live radioreportage. Vi besøgte for eksempel den berømte bager, der netop er begyndt at sælge julebag. Radiostationen var godtnok bare gæstelærer Line Jensen og vores underviser Emma Oehlenschläger, men de reagerede som en “ægte” producer og radiovært havde gjorde det, da de tog røret. Fredag så og lyttede vi til de indslag, vi hver især havde lavet – og grinede rigtig meget af vores egne og hinandens sammensmeltninger for åben skærm. Men vi roste også for alt det, der var lykkedes i vores første forsøg som tv- og radiostjerner. Derefter kastede vi os over at speake nyheder i en speakboks bygget af madrasser, mikroner, nodestativer og borde. Herunder kan du se, hvordan vi klarede vores ene minut foran kameraet – du skal bare klikke på vores navne, så kommer videoen op på en ny fane: Sigrid i Den Gamle By Maria i Den Gamle By Charlotte i Den Gamle By DSC_0127

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *